Kad 52 gadus vecā Linda apprecējās ar 17 gadīgu puisi, neviens neticēja, ka viņu ģimene būs stipra

Šodienas stāsts ir par neparastu pāri: Džeju un Lindu. Kad viņi iepazinās 2000. gadā, viņam bija 17 gadi, bet viņai 51 gads.

Starp puisi un sievieti sākās romāns, un viņi apprecējās. Ir pagājušas divas desmitgades, un Džejs un Linda joprojām ir kopā.

Bet vecuma starpība starp viņiem ir 34 gadi! Kā viņiem izdevās saglabāt attiecības? Galu galā vairāk nekā divdesmit laulības gadi ir ļoti ilgs laiks.

Iepazīšanās vēsture

17 gadus vecais Džejs apmeklēja braukšanas kursus, kur Linda kļuva par viņa instruktoru. Sieviete jau sen bija šķīrusies, un viņas bērni bija tikpat veci kā Džejs.

Lasi arī: Bez jokiem, šis ir kulinārijas hits. Tavi viesi būs sajūsmā par vistu alū

Lasi arī: Aplēju orhidejas ar citronūdeni un pretī saņēmu spēcīgu ziedēšanu

No pirmā acu uzmetiena cilvēkiem ar šādu vecuma atšķirību nevarēja būt nekā kopīga. Taču pretēji visiem stereotipiem Džejs un Linda pēc rakstura sapratās. Sākumā izrādījās, ka viņiem ir vienāda muzikālā gaume. Viņi runāja arvien vairāk, un izrādījās, ka viņiem ir daudz kopīgu interešu. Reiz, kad automašīnā skanēja viņu mīļotā Eltona Džona dziesma, viņi skūpstījās.

Skūpsts bija spontāns, abi bija samulsuši, bet Džejs nolēma attiecības attīstīt un uzaicināja Lindu uz randiņu. Jo vairāk pāris viens otru iepazina, jo vairāk viņi iemīlējās.  Bet…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment